ΔΕΙΤΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΝΕΟΥ ΣΜΑΛΤΟΥ ΣΕ ΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΣΤΑΔΙΟ Νο1 Αποφλοίωση οποιουδήποτε υλικού βαφής ή ερασιτεχνικού τύπου σμάλτο εμπορίου μπορεί να έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν.

ΣΤΑΔΙΟ Νο2 χημικός καθαρισμός σε βάθος,ολική λεύκανση της μπανιέρας για την εξάλειψη σαπουνιών,αλάτων,συσσωρευμένης βρώμιας,για την εξασφάλιση και την σωστή πρόσφυση των υλικών επισμάλτωσης.

ΣΤΑΔΙΟ Νο3 χημική επεξεργασία σε οποιαδήποτε μορφής εμφάνιση σκουρίας στην επιφάνεια της μπανιέρας για τον σταματημό & εξάπλωσης της βλάβης.

ΣΤΑΔΙΟ Νο4 Στοκάρισματα με εποξειδικούς στόκους στην επιφάνεια της αδαμαντίνης για ομαλοποίηση της επιφάνειας της μπανιέρας απο οξειδώσεις,τρύπες,ραγίσματα,σπασίματα.

ΣΤΑΔΙΟ Νο5 Εφαρμογή ειδικού ασταριού νανοτεχνολογίας για πρόσφυση σε λείες μη πορώδη επιφάνειες επιφάνειες

ΣΤΑΔΙΟ Νο6 Αναμονή στεγνώματος-σκλήρινσης ασταριού

ΣΤΑΣΙΟ Νο7 Εφαρμογή δύο στρώσεις γεμιστικού ρητινούχου υποστρώματος για την πλήρη ομαλοποιήση της επιφάνειας της μπανιέρας απο μικρές γρατσουνιές.μικρές ρωγμές,οξειδώσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα την καταστροφή της αδαμαντίνης

ΣΤΑΔΙΟ Νο8 Αναμονή στεγνώματος-σκλήρυνσης γεμιστικού ασταριού

ΣΤΑΔΙΟ Νο9 Τρίψιμο υποστρώματος με τριών διαφορετικών τύπου γυαλόχαρτα για πλήρη λείανση επιφάνειας της μπανιέρας σας.

ΣΤΑΔΙΟ Νο10 Εφαρμογή δύο ή τριών στρώσεων(αναλόγος το βαθμό φθοράς της μπανιέρας) επαγγελματικού τύπου σμάλτο πολυρουεθάνης αρίστης ποιότητας για 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΣΑΣ

Κυκλοφορούν στο εμπόριο "επισμαλτωτές" και πολυτεχνίτες.. που δεν ακολουθούν  σε καμία περίπτωση τα παραπάνω βήματα που προαναφέραμε και απλά έρχονται και εφαρμόζουν μόνο το τελικό σμάλτο ερασιτεχνικού τύπου πολύ χαμηλής ποιότητας και πολύ μικρής αντοχής,με αποτέλεσμα τα ξοδέψετε αδίκος τα χρηματά σας και παράλληλα να εκθέτουν το επαγγελμά μας και τα οφέλη που μπορεί να σας αποφέρει μία σωστή επαγγελματική επισμάλτωση.

www.smalto.services

 

www.smalto24.gr

 epismaltoseis