ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ -50%

Μοναδική τιμή προσφοράς επισμάλτωσης μπανιέρας Α' ποιότητας μαζί με ένα πλήρες πακέτο δωρεάν παροχών για όλους μας τους πελάτες!!!   

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ!

 

 

επισμαλτωσεις μπανιερας,επισμάλτωση μπανιερας,επισκευή μπανιερας,βάψιμο μπανιέρας,καθαρισμός μπαινέρας,επισμάλτωση μπανιέρας προβλήματα,επισμαλτωση μπανιέρας Αθήνα,επισμαλτώσεις τιμές,αντικατάσταση μπανιέρας τιμές,ανακαίνιση μπάνιου

επισμαλτωσεισ,επισμαλτωσεις μπανιερας,επισμαλτωσεις τιμες,σμαλτο μπανιερα,βαψιμο μπανιερας,βαψιμο πλακακια,χρωματα σμαλτου,βαψιμο νιπτωρα,επισμαλτωσεις αθηνα,επισμαλτωσεις θεσσαλινικη,κρητη,βολος,ιωαννινα,κυκλαδες

Επισμάλτωση μπανιέρας|επισμαλτώσεις τιμές|ποιότητες|αντοχές

Με το πέρασμα των χρόνων και την λανθασμένη χρήση καυστικών απορρυπαντικών η μπανιέρα και τα άλλα ειδη υγιεινής όπως ο νιπτήρας και ή λεκάνη χάνουν την γυαλάδα που είχαν στην αρχική εργοστασιακή μορφή τους με αποτέλεσμα θα είναι θαμπά και να φαίνονται συνεχώς σαν βρώμικα.Παράλληλα λόγο του πολύ δύσκολου καθαρισμού τους,συχνά γίνονται ενεργές εστίες ανάπτυξης βακτηρίων επικίνδυνων για την καλή υγιεινή μας.Όταν  η μπανιέρα φτάσει σε αυτό το στάδιο φθοράς της,ο ένοικος σκέφτεται την άμεση αντικατάσταση της.Αυτό όμως που πρέπει να σκεφτεί καλά πριν την απόφαση της αντικατάστασης της μπανιέρας είναι τα οικονομικά του και ο χρόνος αποπεράτωσης του έργου.Θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν ότι η αντικατάσταση της μπανιέρας δεν ειναι καθόλου εύκολη υπόθεση,διότι θα πρέπει να ακολουθηθούν μία σειρά από εργασίες όπως εύρεση και αγοράς καινούργιας μπανίερας,μεταφορικά,γκρέμισμα-ξήλωμα της παλιάς μπανιέρας,αποκομιδή μπαζών,αντικατάσταση μολύβδινων αποχευτέσεων,πιθανή αντικατάσταση υδραυλικών,τοποθέτηση και χτίσιμο της καινούργιας μπανιέρας,τοποθέτηση πλακιδίων εάν υπάρχουν τα ίδια για να μην φαινονται μερεμέτια.Όλα αυτά όπως πολύ εύκολα καταλαβαίνουμε,είναι πολύ δύσκολο να υπολογιστούν ο χρόνος και τα κόστοι για μία τέτοια διαδικασία. Την σίγουρη και αποτελεσματική λύση έρχεται και σας προσφέρει η επισμάλτωση.Με την επίστρωση σμάλτου στην στην επιφάνεια της μπανιέρας σας επιτυγχάνουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την ανανέωση της μπανιέρας σας επαναφέροντας την αρχική της γυαλάδα κάνοντας την να φαίνεται ξανά σαν καινούργια και δίνοντας οριστική λύση στον δύσκολο καθαρισμό της. Επισμάλτωση είναι ή διαδικασία απομάκρυνσης της παλιάς στρώσης σμάλτου από την μπανιέρα και την αντικατάστασή του με ένα νέο σμάλτο ρητινούχας πολυρουεθανικής βάσης με σκοπό την ανανέωση της μπανιέρας επαναφέροντας ξανά την αρχική της γυαλάδα.Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται σε διάστημα εντός των 3 ωρών,χωρίς ξηλώματα-μπάζα-μερεμέτια και περαιτέρω έξοδα. Όλα γίνονται γρήγορα-καθαρά και πολύ οικονομικά σε σχέση με μία ενδεχόμενη αντικατάσταση της μπανιέρας αφού τα χρήματα που θα δαπανηθούν αντιστοιχούν μόλις στο 1/5 των παραπάνω εργασιών.

Μεγάλη προσφορά επισμάλτωσης μπανιέρας σχεδόν στην μισή τιμή και με δωρεάν έξτρα παροχές!  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επισμάλτωση παλιάς μπανιέρας|καθαρισμός σκουριάς|γυάλισμα μπανιέρας|καθαρισμός μπανιέρας από άλατα

Λεύκανση μπανιέρας|γυάλισμα μπανιέρας|καθαρισμός|επισκευή.

Πριν την εφαρμογή της επισμάλτωσης προηγείται μία σειρά εργασιών οι οποίες θα βοηθήσουν την άριστη πρόσφυση των υλικών εφαρμογής και θα σας αποδόσουν αντοχές πολύ υψηλές στον χρόνο και στην χρήση.

Σας παρουσιάζουμε σε συντομία την σειρά για τις σωστές βάσεις:

  • Αποφλοίωση παλαιού σμάλτο και υλικών βαφής που μπορεί να έχουν εφαρμοστεί στο παρελθόν.
  • Καθαρισμός,λεύκανση μπανιέρας για να έχουν σωστή πρόσφυση τα υλικά εαρμογής μας.
  • Ομαλοποίηση αδαμαντίνης και αποκατάσταση από σκουριές,χτυπήματα,σπασίματα,ραγίσματα με ειδικούς εποξειδικούς στόκους μέγιστης αντοχής.
  • Εφαρμοφής ειδικού ασταριού δύο συσταστικών πριν την επισμάλτωση για την μέγιστη πρόσφυση-αγκύστρωση του τελικού σμάλτου ώστε να μην σας ξεφλουδίσει στο μέλλον με τα ζεστά νερά και τις υγρασίες.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ..για λόγους οικονομίας χρόνου και υλικών οι περισσότερες εταιρίες προσπερνούν αυτό το άκρως απαρραίτητο στάδιο ασταρώματος της μπανιέρας με αποτέλεσμα εσείς να πληρώνεται μία επισμάλτωση ή οποία θα έχει πολύ μικρό προσδόκιμο ζωής.Με τα ζεστά νερά και τις υγρασίες οι επισμαλτώσεις χωρίς αστάρι ξεφλουδίζουν διότι το τελικό σμάλτο δεν έχει πρόσφυση με την επιφάνεια της μπανιέρας.(Η εταιρία μας ολοκληρώνει πάντα όλα της τα έργα εφόσον έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία της μπανιέρας και εφόσον εφαρμοστεί το απαρραίτητο ρητινούχο αστάρι  το οποίο το δίχνουμε και στον πελάτη κατα την ώρα της εφαρμογής)
  • Στην συνέχεια ολοκληρώνεται ή επίστρωση του τελικού σμάλτου πορσελάνης Α ποιότητας με 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα το οποίο δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με τα ζεστά νερά και την χρήση απορρυπαντικών εξασφαλίζοντας σας 10ετή αντοχές.
  • Δείτε εδώ την προσφορά μας

Επισμάλτωση σε όλους τους τύπους μπανιέρας.Μαντεμένιες,εμαγιέ,ακρυλικές

Επισμάλτωση μπανιέρας|γυάλισμα|επισμάλτωση μπάνιου|τιμές προσφοράς.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει με ευθύνη και συνέπεια έργου την επισμάλτωση της μπανιέρας σας χωρίς κακοτεχνίες και ξεφλουδίσματα.Μεγάλες αντοχές στον χρόνο και στην χρήση οι οποίες ξεπερνούν τα 10 χρόνια συνεχούς χρήσης στον χρόνο και στην χρήση.Αμερικάνικα υλικά πολυουεθανικής ρητίνης σε συνδιασμό με ειδικό υπόστρωμα δυο συστατικών σας εξασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητας τελικού αποτελέσματος με μέγιστες αντοχές.

 Δείτε εδώ την προσφορά μας

 

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΩΔΙΚΩΝ RAL.

Επισμαλτώσεις μπανιέρας|υλικά επισμάλτωσης Α' ποιότητας|μεγάλες αντοχές|δωρεάν γραπτή εγγύηση

Η μέθοδος της επισμάλτωσης εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία και σε έγχρωμες μπανιέρες δίνοντας λύσεις σε χιλιάδες ιδιοκτήτες τέτοιου τύπου μπανιέρας,εποχής του 1975-1985 οι οποίες δεν υπάρχουν πια ώστε να συνδιαστούν με τα υπόλοιπα ήδη υγιεινής τα οποία υπάρχουν στο μπάνιο.Γρήγορη,οικονομική και αποτελεσματική ανακαίνιση μπάνιου χωρίς περιττό κόστος και κόπο.Ιδανική λύση και για επαγγελματίες με ακίνητα της airbnb.

Μάθετε περισσότερα

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Αλλαγές χρώματος μπανιέρας|επισμάλτωση νιπτήρα|λεκάνης|πλακάκια|μπάνιου|κουζίνας.

Με την εφαρμογή της επισμάλτωσης δίνουμε λύσεις σε ιδιοκτήτες που θέλουν να ανακαινίσουν οικονομικά το μπάνιο τους αλλάζοντας τα υπόλοιπα είδη υγιεινής όπως λεκάνη,νιπτήρα πλακάκια,άλλα θέλουν να αποφύγουν την αντικατάσταση της παλίας μπανιέρας διότι το κόστος αντικατάστασης είναι πολύ υψηλό σε συνδιασμό με τον κόπο και την φασαρία της αποξήλωσης της την οποία κάθε ένοικος θα ήθελε να την αποφύγει ειδικά έαν διαμένει συγχρόνος στο χώρο για ευνόητους λόγους που πολύ εύκολα μπορεί να καταλάβει ο καθένας μας.(σκόνες,μπάζα,μερεμέτια,αναμονές,επιπλέον έξοδα,κτλ) 

Δείτε εδώ την προσφορά μας 

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ-ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ/ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

Αθήνα-Άγιος ελευθέριος-Άγιος Ιωάννης-Άγιος Νικόλαος-Αμπελόκηποι-Βοτανικός-Γκύζη-Γουδί-Εξάρχεια-Ιλίσια-Κεραμικός-Κολωνός-Κουκάκι-Κυψέλη-Νέος Κόσμος-Όμόνοια-Παγκράτι-Πατήσια-Πλάκα-Πολύγωνο-Σεπόλια-Σύνταγμα-Πειραιάς-Κερατσίνι-Κορυδαλλός-Νίκαια-Άγιος Ιωάννης Ρέντη-Πέραμα-Άγία Βαρβάρα-Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό-Αιγάλεω-Άνω Λιόσια-Ζεφύρι-Αχαρνές-Θρακομακεδώνες-Γαλάτσι-Ίλιον-Μεταμόρφωση-Νέα Ιωνία-Περισσός-Πευκάκια-Νέα Φιλαδέρφεια,Νέα Χαλκιδόνα-Περιστέρι-Πετρούπολη-Χαιδάρι-Άγιος Δημήτριος-Άλιμος-Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη-Βύρωνας-Γλυφάδα-Δάφνη-Υμμητός-Ελληνικό-Αργυρούπολη-Ζωγράφου-Ηλιούπολη-Καισαριανή-Καλλιθέα-Μοσχάτο-Ταύρος-Νέα Σμύρνη-Παλαιό Φάληρο-Αγία Παρασκευή-Βριλίσια-Διόνυσος-Άγιος Στέφανος-Ροδόπολη-Ηράκλειο-Κηφησία-Εκάλη-Νέα Ερυθρέα-Λυκόβρυση-Πεύκη-Μαρούσι-Παπάγου-Χολαργό-Πεντέλη-Μελίσσια-Ψυχικό-Χαλάνδρι-Ελευσίνα-Ασπρόπυργος www.smalto.services
 
 
 

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΑΘΗΝΑ,ΠΕΙΡΑΙΑΣ,ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΑΘΗΝΑ,ΠΕΙΡΑΙΑΣ,ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΕ ΡΗΤΙΝΗ ΣΜΑΛΤΟΥ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΒΟΛΟΣ-ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΛΕΥΚΟ

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΝΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΡΗΤΙΝΗ ΛΕΥΚΟΥ ΣΜΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΛΕ ΕΓΙΝΕ ΛΕΥΚΗ,ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΗΛΗΘΕΙ Η ΜΠΑΝΙΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ,ΑΘΗΝΑ,ΠΕΙΡΑΙΑΣ,ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΜΙΚΡΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΜΕ ΣΚΑΛΩΠΑΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ 

ΕΠΙΣΑΛΤΩΣΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ,ΑΘΗΝΑ,ΠΕΙΡΑΙΑΣ,ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΜΠΕΖ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Σχόλια

26.10.2022 19:21

Γιάννης

Κάνετε το ίδιο σε λεκάνες πχ ροζ σε λευκή;
6957218399
Αναμένω σύντομα νέα σας
Ευχαριστώ

09.10.2019 13:24

Claudia Cuesta Merayo

Γεια! θελω να γνοριζω αν μπορετε να βαζετε σμαλτο στην μπανιερα μου και ποσο κανει. Ειναι πολυ παλια και εχει μεγαλα τμηματα με σπασμενο σμαλτο. . Μενω στην Τσιμισκη, 54621 θεσσαλονικι.

07.08.2019 13:15

Ελευθερία

Καλησπερα. Εχει γινει επισμαλτωση πριν απο τρια χρονια στην μπανιερα μου αλλα εχει ξεκινησει και ξεφλουδιζει. Θα ηθελα να γνωριζω αν μπορει να γίνει ξανα επισμαλτωση και ποιο το κοστος

16.06.2019 12:45

Μουτζουρούλια Κατερίνα

Τιμή για επισμάλτωση μπανιέρας